Üzletviteli Tanácsadás (kisadózóknak)

Szolgáltatásomat elsősorban vállalkozás alapítás előtt álló személyeknek ajánlom, akik eltévedve érzik magukat a teendőik között, nem biztosak a következő lépésben és épp oly bajban vannak az idővel, mint én magam voltam.

 

A tanácsadáshoz ajándékba kapod üzleti tervezőimet!

PR, kommunikációs tanácsadás

Elvesztél a marketing hackek világában? Nem kell minden postod sémákhoz igazítanod -  kisvállalkozóként sokszor célravezetőbb, ha magad adod - így élvezni fogod az egészet és célközönséged is könnyedén megtalálod! Segítek, hogyan jelenj meg a social médiában, a google maps-en és miben gondolkodj, ha nem szeretnél százazreket marketingre fordítani!

Piac - és közvélmény kutatás

A piackutatás szó hallatán mindenkinek 100 oldalas statisztikák jutnak eszébe... pedig elegendő csupán, ha ismersz pár trükköt, applikációt, amivel megkönnyítheted saját dolgod a versenytársak elemzését illetően, rátalálhatsz azokra a kulcsszavakra, amivel vonzod majd a vásárlóidat.

 

Vállalom továbbá próbavásárlások szervezését és teljes körű lebonyolítását a szempontrendszer kialakításától a kiértékelésig!

Önéletrajzírás

szakmai/design


A jelenlegi helyzetben a megszokottnál is nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk önéletrajzunk minőségére, hiszen a munkaerőpiacon nagyobb verseny van, mint valaha. Ne feledd, hiába rendelkezel a megfelelő kompetenciákkal, a HR-es kollégák először az önéletrajzod alapján fognak értékelni téged.
 
Vállalom szakmai és designer portfolio önéletrajzok elkészítését 3 napos határidővel, előzetes egyeztetés alapján.