minden justincase pont olyan, mint te!
...tudatos. színes. egy lépéssel mindig mások előtt jár!
 

1.png

Mit szólnál, ha együtt tennénk kicsit többet? Én inkább turkálókat járok, varrodai maradékért könyörgök, hazai kereskedőktől vásárolok és készítek nektek szuper praktikus, színes & egyedi termékeket - te pedig segíthetnéd az én munkám azzal, hogy híremet viszed vagy inkább tőlem vásárolsz valamit a tömeg multis tárgy helyett,  ha meglepnéd magad vagy ajándékoznál! Na mit szólsz? 

 

Hulladékmentes szabásmintákkal és textilek újrafelhasználásával készítem a többfunkciós és praktikus justincase termékeket. /árlista & friss képek a 2022-es kollekcióról hamarosan!/ Termékeim tervezésekor & készítésekor a praktikumra fordítom a legtöbb figyelmet, ezért pár termékettípust egyáltalán nem készítek!

 

A Brand fejlődik az idők során, manapság inkább a fashionware vonalon alkotok, de rendelésre a továbbiakban is szívesen készítek babatermékeket, háztartási kiegészítőket is! A products menüben megtekinthetitek a kínálatom alapdarabjait, legújabb saját tervezésű termékeim pedig aktuálisan a social media felületeken checkolhatjátok vagy személyesen Budapesten a Gozsdu Weekend Market-en. 

Köszönöm a visszajelzéseiteket, támogatásaitokat! Egyre több ötletem van.

2022-ben egy új Instagram oldalt is indítottam, semmi_fancy néven, ahol válogatott, extravagáns használtruhákat is vásárolhattok! Az új instagram oldal a justincase.hu #wearsecondhand kampánya. Katt a buborékra további infóért vagy irány az Instagram!